Mara Togănel şi Felicia Pop, în Biroul Naţional al OFL Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 841 Vizualizări

Mara Togănel şi Felicia Pop, în Biroul Naţional al OFL

Deputatul PNL Florica Cherecheş a fost aleasă, duminică,17 decembrie, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), cu 692 voturi, iar mureşencele Felicia Pop şi Mara Togănel au fost desemnate să facă parte din Biroul Executiv Naţional.

Florica Cherecheş: “Voi fi un lider, nu un şef”

Au fost susținute și prezentate cele două moțiuni ale candidatelor la președinția organizației, „Forță în unitate!” susţinută de Florica Cherecheș și „Femeia liberală! Femeia implicată! Femeia puternică!” susţinută de Cristina Trăilă. După anunțarea rezultatelor Florica Cherecheș le-a mulțumit femeilor participante pentru încrederea acordată.
„Vă promit că voi fi un exemplu de implicare pentru toate femeile care vor să fie active în politica românească. Vă asigur că vă voi fi lider, nu şef. Voi fi un lider care crede că forţa noastră vine din unitatea noastră”, a declarat Florica Cherecheş.

„OFL Mureș a votat Florica Cherecheș!”

În aceast proiect vor fi alături de Florica Cherecheş și femeile liberale din Mureș, care au demonstrat, de-a lungul anilor, că sunt o forţă prin implicarea activă în acţiunile şi evenimentele Partidului Naţional Liberal. De altfel, OFL Mureș a participat la eveniment cu o delegație formată din 23 de doamne.

„OFL Mureș a votat Florica Cherecheș! În urma ședinței Biroului Politic Județean al OFL Mureș s-a decis, în unanimitate, ca organizația noastră să susțină moțiunea doamnei Cherecheș, precum și candidatura doamnei Felicia Pop și a mea pentru Biroul Politic Executiv. Eu, personal, am găsit în doamna Cherecheș o colegă corectă, echilibrată, serioasă și care are o viziune pragmatică în ceea ce privește Organizația Femeilor Liberale. De aceea, am ales să susțin moțiunea și echipa domniei sale. Organizația noastră va avea două doamne în conducerea națională, lucru care mă bucură foarte mult și fapt care îmi confirmă, că vom fi o voce ascultată la nivel național. Mulțumesc colegelor care au participat la congres. Campania internă a fost un tur de forță finalizat cu o victorie frumoasă și meritată pe deplin”, a declarat consilierul judeţean Mara Togănel, președintele OFL Mureș.

GÁLL Boglárka

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE