Home / Slider / FOTO: „Moşul” de la Eldi Brutăria, în vizită la B-Unici

FOTO: „Moşul” de la Eldi Brutăria, în vizită la B-Unici

Distribuie

B-Unicii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Târgu-Mureş au primit marţi, 19 decembrie, vizita unui Moş Crăciun special. Graţie conducerii companiei Eldi Brutăria, principalul producător de pâine şi patiserie din judeţul Mureş, cei aproape 80 de rezidenţi ai Căminului au primit din partea Moşului câte un pachet de Crăciun cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, la care s-a adăugat câte un exemplar din almanahul „Mureşul în integrame”, lucrare editată în acest an de cotidianul Zi de Zi.

Gazde ospitaliere

Emoţionată de gestul societăţii Eldi Brutăria, directoarea Căminului, dr. Anca Florea, a transmis mulţumirile B-Unicilor pentru cei care se gândesc şi la persoanele de vârsta a treia.

„Vă mulţumim din inimă pentru surpriza făcută, vă dorim să aveţi în continuare sufletul frumos şi deschis şi vă aşteptăm cu drag şi cu alte ocazii”, a spus dr. Anca Florea.

Zâmbete şi bucurii pentru B-Unici

Directorul societăţii Eldi Brutăria, Sándor Csongor, s-a adresat gazdelor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Târgu-Mureş, transmiţând cu acest prilej urări de sănătate tuturor B-Unicilor.

“Este a doua oară când suntem prezenţi la Căminul de Vârstnici. Cum suntem în Luna Cadourilor, dorim să aducem un strop de bucurie celor care trăiesc în această instituţie. Sper să le redăm speranţa că nu sunt singuri şi să aducem zâmbete şi bucurii în sufletele vârstnicilor. În pragul sărbătorilor este normal să venim şi să oferim o vorbă bună, un gând bun şi celor care poate nu au şansa de a petrece sărbătorile în familie alături de cei dragi. Vă dorim un Crăciun fericit şi multă, sănătate”, a afirmat Sándor Csongor.

Atmosfera de sărbătoare de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Târgu-Mureş a fost întregită de colindele interpretate cu mult suflet de B-Unici, care au primit promisiunea oaspeţilor că vor fi vizitaţi şi cu alte ocazii.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.