Share

Home / Slider / Gala Caritabilă de Crăciun JCI Târgu Mureș încununată de succes pentru casa de copii din Glodeni

Gala Caritabilă de Crăciun JCI Târgu Mureș încununată de succes pentru casa de copii din Glodeni

JCI Târgu Mureș a organizat o gală caritabilă de Crăciun pentru a veni în sprijinul Centrului de Plasament „Sf. Elisabeta” din Glodeni, care s-a confruntat cu dificultăți financiare în anul 2017. Din cauza lipsei autorizației de securitate la incendiu asociația care administrează centrul de plasament nu a reușit să depună dosarul pentru a obține finanțare. Cei 30 de copii aflați în grija centrului „Sfânta Elisabeta” riscau să fie despățiți, însă administratorii au reușit să obțină autorizația de securitate la incendiu, în urma unor investiții costisitoare, și, datorită oamenilor care au continuat să lucreze, deși salariile nu mai puteau fi plătite, centrul și-a continuat activitatea.

În cadrul Galei de Crăciun JCI Târgu Mureș, care a avut loc în 14 decembrie, s-au adunat 24300 de RON, pentru susținerea Centrului „Sfânta Elisabeta”. „Este un succes major pentru copilași și o experiență din care JCI Târgu Mureș a avut foarte multe de învățat. Este formidabil cum o mână de tineri ambițioși și determinați au reușit să mobilizeze comunitatea ca să sprijine acest centru de plasament”, transmit organizatorii evenimentului caritabil.

Programul Galei Caritabile de Crăciun a fost unul foarte variat, interactiv și captivant. „Cu siguranță, cel mai frumos și emoționant moment al serii a fost atunci când copilașii de la Centrul de Plasament „Sf. Elisabeta” și-au făcut apariția pe scenă, însoțiți de alti copii de la Casa Kiwi și de la Casa de tip familial nr. 8 din Sâncrai”, spun cei de la JCI Târgu Mureș.

Mulțumiri susținătorilor evenimentului caritabil

JCI Târgu Mureș și Centrul de Plasament „Sf. Elisabeta” transmit mulțumiri tuturor participanților, sponsorilor care au făcut gala posibilă, artiștilor implicați în eveniment și partenerilor media. „Le suntem foarte recunoscători sponsorilor fără de care gala caritabilă nu ar fi putut avea loc: Cofetăria Artizan, Infinity Trophy, Romarta Luxury Events, Tipografia Apostrof/Cromatic, Darina, Medfit, True Travel, Party DJs, Mureș Events, Crama Petru, Papirus, Crama Jelna, Reea, Ideal Foodpack, Siba Packaging, Cadou cu drag, La Garaj, Trans Technik, Edris, Adelys, Benuti Company, Oriflame, Awake Festival, Forever Cosmetics, Dottera, Cotraco, Asif, Le&Le Games, M&D Expert Consulting, Cezar Buliga-Fotografie, Cabinet Insolvență Botoș Dorin, Eldi Târgu Mureș, Restaurantul Diamant Mureș, Cabinet Stomatologic Vultur, CucuBau Photo Booth. Echipa JCI Târgu Mureș vă dorește sărbători pline de iubire și recunoștință, alături de cei dragi!”, transmit organizatorii Galei Caritabile de Crăciun.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cetățeni străini depistați cu ședere ilegală în Mureș

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al județului Mureș au desfășurat, miercuri, …

Share
Share