Home / Slider / Gest nobil făcut de ALDE Mureș

Gest nobil făcut de ALDE Mureș

Distribuie

Perioada Sărbătorilor de Iarnă vine cu gesturi nobile făcute de membrii ALDE Mureș. Impresionați de copiii aflați în nevoie în județul Mureș, reprezentanțiii liberal-democraților mureșeni au reușit să le aducă o rază de speranță. Zeci de copii din Sîngeru de Pădure, Nima Rîciului, Sardul Nirajului, Gălești, Târgu Mureș au primit cadouri frumoase , utile, de care s-au bucurat cu adevărat.

”Suntem cu adevărat binecuvântați să putem face aceste daruri unor copii în nevoie. În această perioadă trebuie să ne gândim la aproapele nostru, să fim mai buni și să reflectăm la spiritualitate și credință.”, a declarat Alexandru Gurghian, președintele Tineretului Liberal Democrat Mureș.

Implicare totală în acțiunea de sărbători a fost din partea femeilor liberal-democrate conduse de Maria Răduț, vizibil emoționată de vizita făcută prichindeilor.

”Noi, femeile din ALDE Mureș, dorim să ne implicăm activ în viața comunităților defavorizate din județul Mureș, să sprijinim în măsura puterilor nostre , acțiunile caritabile și sociale. Sper din suflet că darurile nostre au fost primit ecu bucurie de cei mici în prag de sărbători.”, a spus președinta OFLD Mureș, Maria Răduț.

Gesturile de implicare socială nu se vor opri e Sărbători, atât tinerii cât și femeile ALDE Mureș, doresc să continue acțiunile  caritabile în anul următor.

 

De asemenea, verificati

Mureș: Percheziții într-un caz de organizare de lupte între câini

Distribuie Polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Mureș au pus în executare marți, 16 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.