Home / Diverse / Pierzi bani nedormind nopțile

Pierzi bani nedormind nopțile

Distribuie

Insomnia nu este o problemă pe care să o ignori, deoarece aceasta duce la probleme grave de sănătate pe termen lung. Somnul este o perioadă de repus nu numai pentru corp cui și pentru minte. Totuși, pentru a rezolva această problemă, trebuie să mergi la rădăcina lor. Unul dintre cele mai întâlnite motive pentru care oamenii nu dorm noaptea este din cauza datoriilor. Există o legătură strânsă între bunăstare și starea de spirit. Bunăstarea, în mare, înseamnă lipsa datoriilor și capacitatea de a-ți satisface nevoile și dorințele. Atunci când pare că nu poți face acest lucru, apare lipsa somnului. O cale de scăpare este să iei cel mai ieftin împrumut de bani (billigste kviklån) de pe piață. Iată cum pierzi bani nedormind nopțile.

Durerea cronică duce la pierderea banilor. Dacă simți mereu că te doare ceva, productivitatea scade. Vei da mai puțin randament la muncă și cu siguranță nu vei face performanță. De asemenea, atunci când ai dureri nu ești nici cea mai comunicativă persoană, ceea ce înseamnă că relațiile tale de muncă și cele personale vor avea de suferit. Una dintre cele mai comune dureri care persistă sunt cele de spate, fie din cauza faptului că stai foarte mult jos sau pentru că salteaua ta nu îți oferă suportul de care ai nevoie. O investiție simplă în confort te poate ajuta pe termen lung și mai mult, te va ajuta să revii la adevărata ta valoare profesională.

Un alt motiv pentru care nu dormi noapte este că te concentrezi pe evenimentele negative. Un adult activ are nevoie de 8 ore de somn. În acest timp, creierul se odihnește și terminațiile nervoase se refac. De asemenea, în timpul somnului acesta stochează amintiri, ceea ce de multe ori duce la întoarcerea omului în timp. Dacă te concentrezi foarte mult pe aspectele negative, atunci creierul va pune accent pe acest aspect. Din acest motiv ai coșmaruri sau nu poți adormi. Meditația te poate ajuta să nu îți suprasoliciți creierul înaintea somnului, pentru ca acesta să se odihnească. Și schimbarea stilului de viață poate duce la un rezultat pozitiv.

Și dacă îți impui să dormi mai puțin vei ajunge să ai probleme pe termen lung cu somnul. Corpul va ajunge la surmenare, ceea ce înseamnă că nu te vei putea coordona cu rapiditate, vei fi mai impulsiv, capacitatea analitică va scădea și nu vei putea genera idei. Vei pleca de acasă în papucii de casă, creativitatea va scădea și nu îți vei aduce aminte de lucruri pe care abia le-ai făcut. Toate acestea pot duce la concediere, dacă nu renunți la acest stil de viață nociv. Chiar dacă treci printr-o perioadă mai proastă, trebuie să încerci să îi oferi creierului repaosul de care are nevoie.

Stresul și anxietatea sunt, totuși, motivele principale pentru insomnii. Acestea cumulate duc la depresie, ceea ce înseamnă că nu vei putea fi deloc productiv. Dacă acestea sunt generate de lipsa banilor (ceea ce se întâmplă cel mai des) atunci împrumută bani fără restricții (lån penge rki ingen hindring). Chiar dacă ești în biroul de credite și nu vezi o rezolvare a situației tale financiare, un împrumut de nevoie personale te poate ajuta să îți schimbi viața în mai bine. Astfel, nu numai că vei plăti creditorii dar vei putea să investești în tine pentru a depăși această perioadă nefastă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Spectacol pentru tineret „Fuziuni muzicale”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.