FOTOGALERIE: Seară caritabilă pentru Daniel Gliga. Tatăl a doi copii are nevoie de ajutorul nostru! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 540 Vizualizări

FOTOGALERIE: Seară caritabilă pentru Daniel Gliga. Tatăl a doi copii are nevoie de ajutorul nostru!

Casa Mureșană din Complexul Romarta a organizat miercuri, 20 decembrie, începând cu orele 18:00, un eveniment caritabil emoționant pentru Daniel Gliga.

Daniel Gliga (39 de ani) din Târgu-Mureș, tată a două fetițe (2 respectiv 8 ani), a fost diagnosticat în cursul verii cu Osteosarcom osteoblastic, o formă rară de cancer osos. În luna septembrie, Daniel a început chimioterapia la Cluj, însă boala care îl macină apare de obicei la copii și din acestă cauză nici un medic din țară nu îi poate garanta vindecarea.

Operația salvatoare va trebui efectuată în luna ianuarie a anului viitor și se poate face numai în Franța, dar familia Gliga nu dispune de resursele financiare pentru a acoperi cheltuielile aferente. În acest scop, numeroși oameni inimoși și-au unit eforturile și gândurile bune și au contribuit la o strângere de fonduri în cadrul unui eveniment artistic prezentat de Mircea Socol.

Printre invitații speciali s-au numărat Florin Vos, Cvartetul ArteMiss, Gențiana Ganea, Sorin Pantea, Silviu Bunea, Cătălin Pop, Alexandru Puia și Taraful Casa Mureșană.

De asemenea, au fost scoase la licitație rochii de seară create de Luminița Balazs, bijuterii handmade de Adela Bocicor, o rochie de mireasă de la Salonul Maria, și bijuterii handmade cu pietre Svarowski – cadouri cu drag by Raluca Tudoran.

Cei prezenți au putut participa și la o tombolă caritabilă. Până la finalul serii, au fost strânși 15.610 lei.

Sunt binevenite donațiile particulare din partea celor care doresc să-și ajute semenii încercați de soartă să treacă cu bine peste greutăți.

Donațiile se pot depune în conturile deschise la Banca Transilvania:

Gliga Vasile Daniel
Lei: RO85BTRLRONCRT0205807101
Euro: RO35BTRLEURCRT0205807101

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE