Jandarmii mureşeni, la colindat Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 386 Vizualizări

Jandarmii mureşeni, la colindat

Jandarmii mureșeni vor participa joi, 21 decembrie, la Concertul de Colinde Tradiționale organizat de Ministerul Afacerilor Interne, respectiv de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Activitatea, având drept scop promovarea tradițiilor culturale românești, va fi susținută, la București, de trei grupuri de colindători din cadrul Jandarmeriei Române.

„Județul Mureș va fi reprezentat, pentru al treilea an consecutiv, de un grup de șapte jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș, al cărui lider este domnul locotenent colonel Istrate Ciprian, ofițer psiholog la Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureș”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mureş.

Grupul de Colindători al Jandarmeriei Mureșene a fost înființat în anul 2000 și an de an, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, vestește Nașterea Domnului, prin colinzi tradiționale, partenerilor și colaboratorilor instituției noastre.

„Sărbătoarea Crăciunului va fi anunțată și anul acesta de colegii noștri, prin colind, în perioada 19-22 decembrie. Cu acest prilej transmitem tuturor mureșenilor, cele mai calde urări de bine, sănătate, bucurie și noroc, pentru noul an, alături de urările: “Crăciun fericit!” și “La mulți ani!”. Jandarmeria Mobilă Mureș vă urează Sărbători în Siguranță!”, au mai transmis jandarmi mureşeni.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE