Home / Cultură / Concert extraordinar de Crăciun la Filarmonică

Concert extraordinar de Crăciun la Filarmonică

“S-a născut Mesia”, este titlul concertului extraordinar de închidere a festivalului Zilelor Muzicii Sacre , programat luni, 25 decembrie, ora 19:00 la Sala mare a Palatului Culturii.

„Am bucuria să dirijez acest concert, în scenă fiind Ansamblul de suflători “Pro Musica Sacra” și Corul Mixt “Echo” al Bisericii Adventiste din Miercurea Nirajului. Programul acestei seri de sărbătoare cuprinde lucrări celebre din literatura muzicală de Crăciun pe care le-am prelucrat în ultimele patru decenii după creațiile originale ale compozitorilor Gh.Dima, E. Monția, T. Popovici, Kodály Zoltán, Gárdonyi Zoltán, Lisznyai Gábor, Sabin Pautza, A. Adam, F. Mendelssohn-Bartholdy și A. Harris. Pentru a realiza și câteva momente poetice i-am invitat să ni se alăture și recitatoarea Kiss Rodica precum și renumitul actor tîrgumureșean Puskás Győző”, a precizat Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Aproape 45% din candidați au obținut 7 la titularizare

Ministerul Educației a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba …