Share

Home / Comunicate / Campania „Dăruiește familiei tale sărbători liniștite”
Polițiștii împart pliante

Campania „Dăruiește familiei tale sărbători liniștite”

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează cetățenii asupra importanței conduitei preventive în timpul sărbătorilor de iarnă prin programul „Dăruiește familiei tale sărbători liniștite”. Programul este coordonat de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

În perioadele premergătoare sărbătorilor, aglomeraţia şi agitaţia ce se creează constituie factori favorizanţi pentru comiterea furturilor, în special. Lumea este mai puţin atentă, agitaţia, parcările aglomerate, vizibilitatea redusă uneori pentru agenţii de pază (acolo unde sunt), oferă ocazii infractorilor.

Nu lăsaţi infractorii să vă strice bucuria sărbătorilor! Nelăsând în maşină, nici pentru câteva minute, bunuri la vedere, vă protejaţi autoturismul! Aşadar, telefoane, genţi (chiar şi goale), aparatură electronică, bagaje, toate acestea sunt tentante, chiar dacă pentru dumneavoastră nu sunt foarte valoroase! Chiar şi pentru o pagubă redusă, timpul, frustrarea (drumuri la Poliţie, asigurări etc.) nu merită să vă modifice programul de Crăciun! Aşadar, nu uitaţi: un simplu gest vă protejează de infractori!

Activităţile Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au vizat în aceste zile acest segment de criminalitate, acordaţi-i şi dumneavoastră atenţie!

cof

Direcţiile de acţiune pentru atingerea scopului menţionat sunt elaborarea şi distribuirea de materiale de informare cu privire la prevenirea furturilor şi popularizarea mesajelor preventive prin intermediul mass media şi al bannerelor electronice, informează www.ms.politiaromana.ro.

GÁLL Boglárka

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă – Spitalul Orășenesc Sângeorgiu de Pădure

Share

Share
Share