BC Sirius rămâne pe ultima poziție Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

BC Sirius rămâne pe ultima poziție

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius Sirius Târgu-Mureș a cedat în etapa a XI-a a Ligii Naționale, a doua din returul ediției, 64-76 (14-20, 21-17, 13-21, 16-18) la Alexandria cu formația locală CSBT. Mureșencele au evoluat în acest joc cu doar opt jucătoare, americancele Alyssa Lawrrwncw și Sherise Williams părăsind echipa după ce au făcut mai mult figurație în ultimele partide. BC Sirius a condus doar o singură dată pe parcursul partidei, 3-2 după un coș de 3 puncte în primul minut al jocului, reușit de principala marcatoare a echipei, Angel Robinson. Aruncările reușite de la distanță și cele de la linia de libere au fost dealtfel capitolele la care au dominat mureșencele. Elevele antrenorului Ionel Brustur s-au mai apropiat în câteva rânduri la un singur coș, sau chiar la doar un punct pe parcursul întâlnirii, dar de fiecare dată teleormănencele au reușit să se desprindă din nou.

Start ratat la reluare

După două coșuri de 3 reușite de Andreea Beldian spre finalul primei reprize, cu care de fiecare dată și-a apropiat echipa la un singur punct, la vestiare diferența era de doar un coș (37-35). Mureșencele au pornit însă dezamăgitor la reluare și gazdele au adăugat alte 14 puncte până la jumătatea sfertului, perioadă în care Sirius nu a înscris. Acestea s-au dovedit decisive. Deși mureșencele au intrat totuși la ultima pauză cu un handicap de 10 puncte (48-58) și s-au mai apropiat în debutul ultimului act, dar gazdele nu au avut emoții pentru a obține victoria.

BC Sirius va mai susține în acest sfârșit de an, miercuri, 28 decembrie, pe teren propriu, partida cu CSU Alba Iulia și vor debuta în 2018 cu un nou joc pe teren propriu, cu CSM Satu Mare, programat pentru data de 6 ianuarie.

Robinson a înscris 21 de puncte (1×3), Andjela Radovic 10 (2), Zorica Mitov 8 (2), Andreea Beldian 6 (2), Alina Pop 5 (1), Gál Emese 5 (1), Antonia Radu 5, Meszáros Kata 4.

De la gazde Bartee a înscris 22 de puncte, Amukamara 19 (1), Vrancic 10 (1), Grbic 9 (1), Voicu 7, Mihai 4, Podar 3, Cooper 2.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE