Marian Godină către Moș Crăciun: ”Sper că îmi vei îndeplini dorința” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

Marian Godină către Moș Crăciun: ”Sper că îmi vei îndeplini dorința”

Polițistul Marian Godină, ajuns vedetă pe internet pentru modul plin de haz în care a povestit intervențiile la care a participat, dar și pentru curajul cu care și-a manifestat opiniile, a ales de această dată să îl abordeze pe însuși Moș Crăciun.

”Dragă Moș Crăciun,

Poate ți se pare ciudat că la vârsta mea îți mai trimit scrisori, dar știu pe unul chiar mai în vârstă decât mine care i-a trimis o scrisoare lui Trump cu speranța că o va citi, deci sper și eu că această scrisoare va ajunge la tine, o vei citi și îmi vei îndeplini dorința.
Îmi doresc ca românii de rând să nu mai fie atât de ușor de manipulat. Să își pună mereu întrebări și să nu caute răspunsurile la „formatori de opinie”. Unii spun că și eu aș fi „formator de opinie”, dat fiind faptul că sunt urmărit de vreo 400 de mii de oameni. Eu mi-aș dori ca fiecare să își facă propria opinie, dar dacă totuși formez părerea cuiva, aș vrea ca de fiecare dată când scriu ceva, acel cineva să se întrebe: „Ce interes are Godină în problema asta? Ce urmărește?”
La fel ar trebui să facă și atunci când se uită la anumite televiziuni. Acolo răspunsul ar veni mult mai repede și ar fi evident. Cam ce interes poate avea o televiziune care are invitați cercetați penal, condamnați chiar, prezentatori cu limbaj de mahala și oameni plini de dosare penale? Acum serios, cât de îngrămădit trebuie să fii ca, măcar pentru o secundă, să crezi că oamenii ăia vor să îți spună adevărul?
Așa că, Moș Crăciun, cu speranța că nu vei reveni la Moș Gerilă, te rog să îi faci pe români mult mai greu de prostit”, a scris acesta pe contul personal de Facebook.

Scrisoarea este pe cale să devină virală, adunând în mai puțin de 2 ore peste 200 de distribuiri și 3.000 de reacții.

foto facebook Marian Godină

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE