FOTO: Peste 1.200 de colindători la Primăria Reghin Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 366 Vizualizări

FOTO: Peste 1.200 de colindători la Primăria Reghin

Numeroase grupuri de colindători, de la diverse instituţii şi organizaţii, au poposit, în decursul acestei săptămâni, la sediul Primăriei municipiului Reghin.

“A devenit deja o tradiție să ne deschidem larg porțile colindătorilor. Anul acesta nu mai puțin de 1.200 de glasuri au răsunat, aducând bucuria Nașterii Domnului. De la omuleți de-o șchioapă la tineri de peste 80 de ani, cu toții ne-au umplut sufletele de bucurie. Le mulțumim fiecăruia în parte și profităm de ocazie pentru a împărtăși cu dumneavoastră momentele frumoase trăite împreună. Sărbători fericite!”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Reghin.

Gestul colindătorilor a fost apreciat de Maria Precup, primarul municipiului Reghin, care a ţinut să mulţumească tuturor celor care au transmis, prin cântece, vestea naşterii lui Iisus Hristos.

“Au fost trei zile pline de emoție! Le mulțumesc colegilor mei care s-au ocupat de organizare și care au muncit la foc continuu pentru ca oaspeții noștri să se simtă ca acasă! Vă mulțumesc vouă, tuturor celor care ne-ați trecut pragul și ne-ați adus colinda de Crăciun. Ați fost extraordinari!”, a afirmat Maria Precup.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE