Share

Home / Administratie / Parteneriate noi pentru Consiliul Judeţean Mureş

Parteneriate noi pentru Consiliul Judeţean Mureş

Aleşii judeţului şi-au dat acordul joi, 21 decembrie, într-o şedinţă ordinară de lucru, pentru încheierea unor parteneriate între Consiliul Judeţean Mureş şi alte instituţii/organizaţii, în vederea susţinerii în anul 2018 a unor activităţi din sfera învăţământului, sportului şi culturii.

Astfel, Consiliul Judeţean Mureş va susţine cu suma de 20.000 de lei organizarea în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018, de către Liceul Tehnologic ”Domokos Kazmer” din Sovata, a Concursului Naţional de Matematică al Liceelor Maghiare din România.

Cel de-al doilea parteneriat vizează cooperarea dintre Consiliul Judeţean Mureş şi Asociația Județeană de Dans Sportiv Mureș pentru organizarea la Târgu-Mureş, în perioada 3-5 martie 2018, a Campionatului Național al României la Dans Sportiv. Pentru susţinerea acestui eveniment, Consiliul Judeţean Mureş va contribui cu suma de 100.000 lei.

Nu în ultimul rând, Consiliul Judeţean Mureş va susţine cu suma de 2.000 lei Societatea Carpatină Ardeleană pentru derularea, în 19-20 ianuarie 2018, a proiectului ”Seminar internațional – Pelerinaj itinerant Austria – Mariazell și România – Șumuleu Ciuc”.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Licitație publică cu strigare a unor loturi de teren din domeniul privat al Comunei Ibănești

Primăria Comunei Ibănești, cu sediul în Comuna Ibănești, str.Principală, nr.708, jud.MUREȘ, tel.0265-538300, fax:0265-538112, e-mail:ibanesti@cjmures.ro, web: …

Share
Share