Home / Cultură / VIDEO SPECIAL: Corul Filarmonicii Târgu-Mureş, colinde în trei limbi la şedinţa Consiliului Judeţean Mureş

VIDEO SPECIAL: Corul Filarmonicii Târgu-Mureş, colinde în trei limbi la şedinţa Consiliului Judeţean Mureş

Distribuie

Ca în fiecare an, şi în 2017 ultima şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Mureş, cea din 21 decembrie, a avut un moment special datorită Corului Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureş, care a susţinut un mini-concert de colinde în faţa aleşilor judeţului.

Dirijat de neobositul muzician Vasile Cazan, Corul Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureş a încântat şi de această dată auditoriul graţie unui repertoriu variat de colinde, interpretate în limbile română, maghiară şi engleză.

La finalul ineditului concert din Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu-Mureş, dirijorul Vasile Cazan, directorul Filarmonicii de Stat din Târgu-Mureş, a mulţumit instituţiei Consiliului Judeţean Mureş pentru sprijin, iar preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a dat asigurări că şi în anul 2018 autoritatea judeţeană va susţine principala instituţie culturală a judeţului Mureş.

(Redacţia)

Video cu colindul în limba română:

Video cu colindul în limba maghiară:

Video cu colindul în limba engleză:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ceremonie de Ziua Națională a României, la Luduș

Distribuie Consiliul Local, Primăria și Casa de Cultură ”Pompeiu Hărășteanu” Luduș organizează joi, 1 decembrie, …