Home / Slider / 100 de oi accidentate de un tren Interregio

100 de oi accidentate de un tren Interregio

Distribuie

În cursul zilei de azi, în jurul orei 12.00, un tren care se deplasa pe ruta dintre Tîrgu-Mureș și Ungheni a lovit o turmă de oi, informează Biroul de Presă al IPJ Mureș.

În fapt, s-a stabilit că un tren Interregio, în care erau 40 de călători și care se deplasa pe ruta spre Budapesta a intrat într-o turmă de oi care era pe calea ferată.

În urma accidentului, aproximativ 100 de oi au decedat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

INTERVIU – Patru elevi de la „Papiu”, calificați la Etapa Națională a Olimpiadei de Matematică. „Matematica este regina tuturor științelor”

Distribuie Performanță demnă de admirație și aplauze pentru patru elevi ai Colegiului Național „Alexandru Papiu …

1 comentariu

  1. E clar de aici porneste un razboi intre ministerul agriculturii si cel al transporturilor, cred ca Petru Daia este in doliu. La minister drapelul este in bernă, în toate ciobaniile este zi de doliu și încruntare spre liniile ferate și acum își aduc aminte ciobanii vorbele bătrînilor baci care spuneau că nu-i a bine ca prin iarba grasă să treacă fiara pe șine și că prea ușor și ieftin au cedat din pajiști pentru ce era odată aburitoarea mocăniță. După ce un cargou de miorițe au răpus pe mare un crucișător sovietic uite că acum 100 de eroine și-au dat ultimul behăit în fața fiarei terestre ce face concurență neloială lupilor flămânzi și vînați. Un berbec uitându-se spre noul ucigaș se întreabă cu durere când va apărea un vânător care să-l vâneze și e gata să pună la bătaie pielea câtorva miei de paști pentru vânătoul ce va răpune nemiloasa fiară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.