Home / Business / 450 milioane de lei investiţi de Delgaz Grid

450 milioane de lei investiţi de Delgaz Grid

Distribuie

Delgaz Grid, distribuitorul integrat de gaze naturale şi electricitate din cadrul Grupului E.ON, a investit, în 2017, 450 milioane de lei intenţionând ca pentru 2018 să aloce 530 de milioane de lei cu predilecţie reabilitării şi modernizării reţelelor de gaz şi de energie electrică, astfel încât atât să fie atins acel deziderat de siguranţă urmărit de conducerea companiei.
“Gândindu-mă la ceea ce este important pentru clienţii noştri, angajaţii noştri şi pentru acţionarii noştri, mi-am adus aminte de acelaşi cuvânt: siguranţa. Din punct de vedere al clienţilor noştri – siguranţa şi continuitatea în serviciu, la orice oră să aibă acces la gaz şi energia electrică, cu cât mai puţine întreruperi şi asta evaluează calitatea serviciilor noastre. Din punct de vedere al angajaţilor – la fel – o siguranţă existenţială, pe care o oferim de ani de zile, şi în ceea priveşte siguranţa lor în muncă, iar din păcate anul acesta am avut câteva accidente destul de serioase, dar sunt sigur că vom avea şi aici rezultate vizibile cât de curând. Iar pentru acţionarii noştri, siguranţa profitului este foarte importantă”, a declarat Csulak Ferenc, director general Delgaz Grid şi director general adjunct E.ON România.
În judeţul Mureş în acest an au fost derulate mai multe proiecte care au constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de circa 140 kilometri, suma totală investită fiind de aproape 14 milioane lei. Investiţii semnificative au fost derulate în localităţile Voivodeni (18 km), Luduş (peste 6 km), Dedrad (12 km), Cristeşti (7 km), Răzoare (9 km), iar în localitatea Sânpaul a fost înlocuită întreaga reţea de distribuţie a gazelor naturale pe o lungime de 12 km.

“Anul acesta am realizat planul de investiţii privind reabilitarea reţelelor de gaz, peste 400 de km, în acest ritm pe care vrem să îl creştem, eu cred că vom reuşi o modernizare a reţelelor noastre pe care îl dorim de foarte mult timp şi avem, să spun aşa, o moştenire destul de grea. Dacă mergem în acest ritm în următorii 20 de ani o să ajungem la sfârşitul programului”, a spus Csulak Ferenc, director general Delgaz Grid şi director general adjunct E.ON România.

Pe partea de reţele de energie electrică, situaţia este asemănătoare.

Pentru anul 2018, în judeţul Mureş Delgaz Grid şi-a propus proiecte de investiţii în valoare de 25 milioane lei. Investiţiile constau în modernizarea reţelei pe o lungime de 124 kilometri. Cele mai mari proiecte sunt programate în localităţile Ogra (11 km), Fărăgău (11 km), Miheşu de Câmpie (14 km), Iclandu Mare (11 km), precum şi în oraşul Sovata (10 km).
Clienţii au la dispoziţie o platformă on line dedicată conectării la sistemul de distribuţie a gazelor naturale/energie electrică. Depunerea documentelor se face on line pe platforma https://acces.delgaz.ro/, iar clientul poate afla în orice moment care este stadiul în care se află racordarea la sistemul de distribuţie.
Ligia VORO


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului Leonard Azamfirei privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.