Home / Sport / Handbalistele Active 7 cred în Moș Crăciun

Handbalistele Active 7 cred în Moș Crăciun

Distribuie

Echipa de amatoare a clubului feminin de handbal, alcătuită în majoritate din foste jucătoare de performanță, alcătuiesc o adevărată familie. Evoluează cu mare succes în Campionatul Județean Harghita (în Mureș nu se mai dispută de mulți ani), pe care l-au și câștigat în urmă cu un an, dar ele sunt nu doar coechipiere, ci și bune prietene. Este așadar o adevărată familie a handbalului feminin mureșean, alcătuită din jucătoare majoritatea trecutre de prima tinerețe. Acestea au dovedit acest lucru încă o dată, organizând într-un cochet restaurant din Târgu Mureș tradiționala întâlnire de sfârșit de an, alături de Moș Crăciun.

La petrecere au luat parte cele care nu au fost plecate cu familiile: Zsók Gyöngyvér, Margareta Jámbor și Babó Melinda (portari), Moldovan Anna Mária (căpitanul echipei), Veronica Ormenișan, Biró (Peres) Zita, Orbán Mária, Loredana Conțiu, Ani Sălăgean, Dan (Rendes) Melinda, Biró (Kádár) Kinga, Bab Timea și Andreea Iuga, jucătoare de cîmp, dar și fosta handbalistă a echipei Electromureș, Zita Borșa, simpatizanta echipei Active 7.  Din motive obiective, amintite mai sus, de la întrunire nu a fost prezente Vasilescu (Gergelyfi) Erzsébet, Marina (Bucur) Cerghizan, Farkas Krisztina, Raluca Rău, Teodora Bucur, Kozma Emőke, Alisa Ormenișan și Marie Dreger. Faptul că majoritatea au un nume trecut în paranteză, deci nu doar cel cunoscut din perioada în care erau cunoscute ca jucătoare dovedește că majoritatea componentelor sunt jucătoare mature, unele mame, sau chiar bunici.

Obiectivul, un nou tiltu

Evident, punctul culminant al întâlnirii a fost apariția lui Moș Crăciun, sosit datorită sponsorilor echipei. Acesta a adus câte un articol de vestimentație pentru fiecare jucătoare.

Obiectivul echipei este câștigarea unui nou titlu în campionatului harghitean, după cum declară golghetera echipei, Biró (Peres) Zita. Pentru atingerea acestui obiectiv au numai câteva zile de repaus, la începutul anului echipa urmând să reia antrenamentele, cu un cantonament.

În această ediție, echipa Active 7 se află pe primul loc, iar următorul turneu va fi organizat la Târgu Mureș, probabil în 17 februarie, la Liceul cu Program Sportiv „Szász Adalbert”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Baschet: CSM Târgu Mureș a învins din nou Oradea

Distribuie Echipa de baschet masculin – Liga I din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.