Share

Home / Meniu Principal / Știri / Captură de obiecte pirotehnice, comercializate ilegal

Captură de obiecte pirotehnice, comercializate ilegal

La data de 27.12.207, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune pe linia operaţiunilor cu articole pirotehnice, în piaţa agroalimentară şi piaţa de vechituri, din municipiul Târnăveni, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat 6 persoane, care ofereau în scop de comercializare obiecte pirotehnice din categoriile P1, P2 şi F2.
De la persoanele identificate au fost ridicate în vederea confiscării 5 kg de obiecte pirotehnice, în valoare de 400 de lei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de efectuarea fără drept a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice.
Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Mureş.
Poliţia vă reaminteşte că este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului.
Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului.

Foto: arhiva Zi de Zi

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Antrenor și un selecționat mureșean la futsal

Cu selecționerul Kacso Endre, directorul secției de futsal a CSM-ului din Târgu-Mureș și un compnent …

Share
Share