Cinci minori se ocupau de vânzarea de articole pirotehnice Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 253 Vizualizări

Cinci minori se ocupau de vânzarea de articole pirotehnice

Aproape 2000 de articole pirotehnice au fost ridicate de poliţişti în cursul zilei de ieri în urma unor acţiuni desfăşurate în Reghin, Sovata şi Petelea, a anunțat IPJ Mureș într-un comunicat de presă.

Având în vedere activităţile desfăşurate în cadrul Planului de acţiune „Foc de artificii 2017/2018”, privind operaţiunile cu articole pirotehnice, la data de 28 decembrie 2017, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Mureş au desfăşurat o acţiune în municipiul Reghin, precum și în stațiunea Sovata.
Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost identificate 7 persoane, dintre care 4 minori, care deţineau în scop de comercializare articole pirotehnice.
De la persoanele depistate au fost ridicate în vederea confiscării 1630 de obiecte pirotehnice cat. F1 și 9 bucăți obiecte pirotehnice cat. F2.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de efectuarea fără drept a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice.
Tot în cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Petelea cu sprijinul Secției de Poliție Petelea au depistat un minor, de 17 ani, care deținea articole pirotehnice și efectuează fără drept operațiuni cu acestea.
De la minorul în cauză au fost ridicate în vederea confiscării 307 articole pirotehnice din categoriile I și II.
A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept a oricăror operațiuni cu articole pirotehnice.

Foto: arhivă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!