Share

Home / Religie / Protopopul Reghinului în mijlocul idicenilor

Protopopul Reghinului în mijlocul idicenilor

Printre oaspeții celei de a XII-a ediții a Festivalului de Datini și Obiceiuri ”Sculați gazde nu dormiți” găzduit marți, 26 decembrie de Căminul Cultural din Idicel Pădure s-a numărat și părintele Valentin Vârva, Protop al Reghinului, prilej cu care le-a urat idicenilor prezenți gândurile cele bune de Nașterea Mântuitorului și a Noului An.

„Sunt onorat să fiu prezent în mijlocul idicenilor, de accea am răspuns invitației părintelui Eugen Micu de a participa la acest frumos festival. Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă lumineze sufletele, lumina din peștera Betleemului să vă călăuzească viața spre tot lucrul cel bun , să vă  îndrepte pașii spre toată fapta cea bine plăcută în fața lui Dumnezeu. Să aveți  pace, bucurie  și liniște sufletească, liniște în familiile dumneavoastră, și să vă iubiți unul pe altul. Să nu uitați niciodată că Domnul Hristos  se naște pentru noi și pentru a noastră mântuire. Dumnezeu să vă dăruiască tuturor sănătate, vouă și familiile dumneavoastră. Aduc mulțumiri  organizatorilor acestui eveniment, în frunte cu domnul primar , multă sănătate și spor în toate activitățile dânșilor. La mulți ani !”, a precizat părintele protopop Valentin Vârva.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Diplomă de Excelență pentru părintele Vasile Fărcaș din Jabenița

Aflat în pragul pensionării, părintele Vasile Fărcaș din  parohia Jabenița  a primit din partea Primăriei …

Share
Share