Share

Home / Recomadări zi de zi / VIDEO: Măsurile IPJ Mureș de Revelion

VIDEO: Măsurile IPJ Mureș de Revelion

Peste 700 de poliţişti mureşeni vor fi la datorie, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru ca trecerea dintre ani să fie petrecută în liniște și siguranță.

Mai jos, puteți urmări declarația insp. principal Andreea Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

 

 

Polițiștii au ca prioritate prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenția rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.
Din totalul poliţiştilor care acționează în această perioadă, aproape 500 sunt de la structurile de ordine publică, 98 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.
De asemenea, aproape 80 de patrule auto, de siguranţă publică, vor acționa zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi autospeciale, unele dintre acestea dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.
Poliţiştii de la transporturi vor patrula pe trenurile de călători, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.
Poliția le recomandă mureșenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte cu și pentru tineri din comunitate, la Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”

La Liceul Tehnologic „Lucian Blaga”, Reghin, datorită Asociației „Euro-Centrum” și unor profesori și elevi sufletiști, …

Share
Share