Peste 10.000 de produse pirotehnice confiscate de poliţiştii din Mureş, într-o zi Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Peste 10.000 de produse pirotehnice confiscate de poliţiştii din Mureş, într-o zi

La data de 29 decembrie, poliţiştii de la Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, au identificat o persoană care avea în portbagajul autoturismului 8.634 de articole pirotehnice din clasele F1 – F4, în valoare de aproximativ 2.000 lei.

„Din verificări a reieşit că persoana în cauză deţinea produsele pirotehnice în vederea comercializării. Cercetările sunt continuate”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Tot în ziua de 29 decembrie, poliţiştii din Târnăveni au identificat pe strada Republicii din localitate, un tânăr, de 27 de ani, care deţinea în scop de comercializare 10 cutii cu obiecte pirotehnice, din categoria  P1.

„Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de efectuarea fără drept a oricăror operaţiuni cu articole pirotehnice”, se menţionează în comunicat.

În aceeaşi zi, poliţiştii Postului de Poliție Sângeorgiu de Mureș au depistat  pe strada Marton Aron din localitate trei minori, cu vârsta între 13 şi 15 ani care deţineau ilegal asupra lor 1.140 de bucăţi de petarde.

„Cei trei minori au fost sancționați contravențional, iar petardele au fost ridicate în vederea confiscării”, se arată în comunicat.

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE