Share

Home / comunicate / Activități desfășurate de Poliția Mureșeană în ultimele 24 de ore

Activități desfășurate de Poliția Mureșeană în ultimele 24 de ore

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit la 55 de evenimente, au aplicat peste 60 de sancțiuni contravenționale și au constatat 18 infracțiuni.

Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii din Mureş au acționat, în ultimele 24 de ore, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate peste 100 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 7 aparate radar, se anunță într-un comunicat emis de către Compartimentul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului Județean de Poliție Mureș.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 55 de evenimente, dintre care 43 au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 18 infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 4 persoane bănuite. Față de 4 persoane au fost dispuse măsuri preventive.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 31.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 2.450 de lei (material lemnos).

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

LANSARE PROIECT LUCRĂRI DE INTERVENȚIE LA ȘCOALA GENERALĂ NR.2 SĂRMAȘU

Share

Share
Share