Share

Home / Slider / Studenți ELSA – Stagiu de practică la Poliția Locală Târgu-Mureș
Silvana Suciu și Izabella Gyerkes (Sursă foto: Direcția Poliția Locală)

Studenți ELSA – Stagiu de practică la Poliția Locală Târgu-Mureș

În intervalul 04-22.12.2017, două studente din cadrul Universității „Petru Maior“, Facultatea de Drept și totodată membre ale Asociației Studenților Europeni (ELSA) filiala Tîrgu Mureș, au efectuat un stagiu de practică la Compartimentul Juridic al Direcției Poliția Locală.

Conform protocolului de colaborare semnat între cele două părți, activitatea a avut drept scop aplicarea cunoștințelor teoretice dobândite de studente în cadrul programului de instruire, respectiv punerea la dispoziția acestora a cazuisticii specifice instituției noastre și detalierea aspectelor de interes pe linia proceselor civile instrumentate de juriștii Poliției Locale.

Astfel, studentelor Silvana Suciu și Izabella Gyerkes le-au fost prezentate informații cu privire la cadrul legislativ care reglementează funcționarea Poliției Locale, respectiv Legea 155/2010, OUG 1332/2010, și Hotărâri de Consiliu Local ce produc efecte juridice în planul activității noastre, documentele specifice compartimentului juridic, însoțind inclusiv personalul de specialitate la procesele avute în instanță.

La finalul stagiului, apreciem că cele două practicante au dat dovadă de seriozitate și implicare, având abilitățile necesare de a derula o activitate juridică performantă la finalizarea studiilor.

Le dorim succes și asigurăm structura ELSA locală de sprijinul nostru și pentru anul 2018.

Conducerea Direcției Poliția Locală

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Start la sezonul de schi în Topliţa!

Proprietarul pârtiilor de schi din Topliţa, Nicolae Baciu, a declarat, pentru Agerpres, că sezonul s-a …

Share
Share