Liga Studenților din Tîrgu Mureș are un nou președinte Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 962 Vizualizări

Liga Studenților din Tîrgu Mureș are un nou președinte

Anul 2018 a debutat cu schimbări în conducerea Ligii Studenților din Tîrgu Mureș, precizează reprezentanții Compartimentului Relații Publice din cadrul UMF. Începând din această lună, Raluca Niculescu ocupă funcția de președinte al Ligii Studenților, după ce fostul președinte, Iuliu Cocuz, a fost desemnat vicepreședinte financiar al Federației Asociațiilor Studențești în Medicină din România (FASMR), în urma alegerilor care au avut loc în decembrie 2017.

„Pentru mine, este o onoare să fiu președintele Ligii Studenților din Tîrgu Mureș, pe care o consider a doua mea familie. Numirea reprezintă rezultatul multor ani de muncă și sacrificii, fiind un membru activ încă din anul I de facultate. În cadrul Ligii, am trăit cele mai mai frumoase momente din viața de student”, a transmis Raluca Niculescu.

În ceea ce privește perioada în care a fost președinte al Ligii Studenților din Tîrgu Mureș, Iuliu Cocuz susține că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața de student, cu multe proiecte, presărată de peripeții și experiențe intense.

„În luna decembrie, am participat la Adunarea Generală a Federației, iar în urma susținerii candidaturii, am fost votat de centrele membre ca vicepreședinte financiar al Federației. Pentru mine, este o recunoaștere a dedicării mele în domeniul reprezentării studențești. În același timp, este o provocare, pentru că din Consiliul Director al Federației fac parte studenți din Iași, Cluj-Napoca și București. Împreună ne propunem să transformăm Federația într-un adevărat pilon al studenților mediciniști din România și o voce prin care să se facă auzite problemele existente”, a precizat Iuliu Cocuz, care va ocupa funcția de secretar general al Ligii Studenților în mandatul 2018.

Iuliu Cocuz este convins că Liga Studenților va fi pe mâini bune. De altfel, Raluca Niculescu a mărturisit care sunt obiectivele pe care și le-a propus să le atingă în acest an.
„Ca președinte al Ligii Studenților, îmi propun să continui proiectele cu tradiție, pentru care Liga este recunoscută la nivel local și național, să demarez noi proiecte și să asigur un mediu prielnic sutelor de minți sclipitoare și suflete calde care trec pragul Ligii din dorința de afirmare și dezvoltare personală.
Membrilor organizației aș dori să le transmit că Liga Studenților înseamnă, de fapt, studenții care își dedică timpul și pun suflet în fiecare proiect”, a precizat Raluca Niculescu.

Cât despre planurile de viitor, Iuliu Cocuz își propune să se implice mai mult în activități de cercetare. În acest an, va coordona, în calitate de președinte al Comitetului de Organizare, Congresul Internațional pentru Studenți, Tineri Medici și Farmaciști „Marisiensis”, care va avea loc în perioada 28 martie – 1 aprilie. Totodată, își propune să continue activitatea de evaluator în cadrul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Sursa foto: pagina personală de FB Raluca Niculescu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE