Vacanță scurtă și pregătiri în frig pentru juniorii CSȘ Târgu-Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

Vacanță scurtă și pregătiri în frig pentru juniorii CSȘ Târgu-Mureș

Loturile de juniori ale secției de tenis de masă de la Clubul Sportiv Școlar Târgu-Mureș nu au avut mult timp pentru a sărbători trecerea în Anul Nou. Imediat după trecerea în 2018 jucătorii pregătiți de Ungvári Imola și Romeo Lupașcu și-au reluat pregătirile în vederea participării la Cupa României pentru categoria de vârstă a juniorilor II. Întrecerile se vor disputa săptămâna viitoare la Buzău, în perioada 12-15 ianuarie, iar lotul jucătorilor mureșeni va cuprinde opt jucători, fete și băieți. Cele mai bine clasate în proba fetelor sunt Ungvári Evelyn și Cezara Boeriu, care, datorită poziției în clasamentul intren, au dreptul de a participa și în competiția junioarelor I.

Evelyn (foto) este numărul 1 intern la categoria 13 ani și în acest sfârșit de săptămână participă la puternicul concurs internațional Cupa Joola, în Ungaria.

Așadar, vacanța acestora a fost foarte scurtă, dar startul în pregătiri nu a fost unul fericit. Fiind zile libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă, jucătorii au avut câteva zile de pregătiri efectuate efectiv în paltoane ! Încălzirea sălii a fost oprită până la reluarea programului personalului Liceului cu Program Sportiv.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE