BC Sirius nu depășește „pragul critic” al sfertului trei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

BC Sirius nu depășește „pragul critic” al sfertului trei

Așa cum era de așteptat, formația feminină de baschet UPM BC Sirius Târgu-Mureș a pierdut partida disputată pe teren propriu în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Naționale, 67-89 cu CSM Satu Mare. Scorul în cele patru sferturi ale întâlnirii a fost 22-19, 16-19, 18-26, 11-25, iar desfășurarea partidei a fost asemănătoare cu multe dintre întâlnirile disputate de către echipa mureșeană în această ediție. Cu toate acestea, Sirius a dominat prima repriză, a condus în permanență în primul sfert, diferența cea mai mare pe parcursul acestuia fiind de 6 puncte, 20-14 cu trei minute și jumătate înaintea primei pauze. Mureșencele au reușit să se distanțeze chiar pe parcursul actului secund, au avut avantaj de 8 puncte înainte de intrarea în a doua jumătate a sfertului, dar au cedat deja din ultimele trei minute și la pauza mare s-a intrat cu rezultat de egalitate, la 38. Deja obișnuita cădere din sfertul trei a adus în avantaj echipa sătămreană. Mureșencele s-au mai menținut în avantaj până la jumătatea sfertului trei, după care au cedat inițiativa și oaspetele s-au desprins treptat. Diferența de doar 8 puncte de la ultima pauză nu era una nesurmontabilă, dar echipa antrenorului Ionel Brustur s-a dovedit încă o dată incapabilă de a reveni. Sătmărencele și-au asigurat din primele minute un avantaj confortabil și au încheiat fără emoții întâlnirea, menținându-se pe locul secund în clasament, în timp ce Sirius rămâne pe ultima poziție, cu o singură victorie. De remarcat totuși un capitol la care BC Sirius a fost superioară, cele 10 coșuri înscrise de la distanță, față de doar 6 ale oaspetelor.

Pentru mureșence au înscris: Angel Robinson 18 puncte (1×3), Zorica Mitov 14 (2), Gál Emese 12 (4), Meszáros Kata 9, Andjela Radovic 8 (1), Andreea Beldian și Andreea Feiseș câte 3 (1). Au mai jucat Alina Pop, Antonia Radu și Imréh Dorotya.

De la oaspete cea mai productivă a fost Harrison, cu 25 puncte (2), urmată de Mandache, cu 19 (3) și Solopova, 18 puncte (1), singurele care au înscris din afara semicercului de 3 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE