Misiune dificlă pentru „tigri” în Bănie BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 170 Vizualizări

Misiune dificlă pentru „tigri” în Bănie

În cadrul etapei a XIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, duminică, 7 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Craiova se dispută partida dintre formația SCM U din localitate și BC Mureș Târgu-Mureș. Cele două formații ocupă locurile 9, respectiv 8, despărțite de un singur punct. Dacă mureșenii au debutat în 2018 cu o victorie, 85-78 pe teren propriu cu Phoenix Galați, echipa din Bănie și-a amânat meciul din prima etapă din retur, în care vor evolua la Iași cu Politehnica.

În tur mureșenii au învins cu 78-75, dar jocul de duminică se anunță unul foarte dificil în fața unei echipe la care fostul idol al mureșenilor Goran Martinic este acum deseori principalul marcator al doljenilor, în timp ce la mureșeni dintre străini au mai rămas doar suedezii Person și Pita.

De asemenea, în bilanțul general al întâlnirilor directe mureșenii conduc detașat, scor 22-9, au câștigat ultimele trei dispute, inclusiv ultima disputată la Craiova, scor 97-92, dar în această partidă gazdele par a fi favorite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE