Handbaliști mureșeni la loturile de juniori. Derby-ul Olimpic-Mureșul, sub semnul întrebării Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Handbaliști mureșeni la loturile de juniori. Derby-ul Olimpic-Mureșul, sub semnul întrebării

Aflată în vacanță până la sfârșitul lunii februarie, Divizia A de handbal masculin are pauză doar pentru unii. Jucătorii juniori și cadeți selecționați în loturile naționale se află în aceste zile, timp de o săptămână, până duminică, la Complexul Național Olimpic de la Izvorani, unde efectuează un stagiu de pregătire centralizată. Printre handbaliștii convocați în vederea acestei acțiuni se numără mai mulți jucători de la echipele mureșene ale Centrului Național de Excelență Sighișoara, echipă clasată pe penultimul loc în Seria B a Diviziei A și CS Olimpic Târgu-Mureș, lider în seria de la juniori II. Majoritatea componenților lotului sighișorenilor sunt însă legitimați la alte cluburi din țară, dar printre ei se află și câțiva mureșeni, unii cu dublă legitimare, la CSȘ Sighișoara sau LPS Târgu-Mureș. În lotul de cadeți (născuți în 2002 și 2003) se află Robert Cîțu (CNE Sighișoara-LPS Târgu-Mureș) și Paul Jucan (LPS), iar de la CS Olimpic au fost chemați Butiurka David și Cătălin Negrea. La lotul de juniori (născuți în 2000 și 2001) au fost convocați Sebastian Drobotă (CSȘ Sighișoara) și Claudiu Chiorean (CNE-CSȘ Sighișoara).

În același loc se desfășoară și cantonamentul loturilor feminine. Acestea se află la rândul lor în pauză, dar una mai scurtă, returul campionatului în Divizia A urmând să se dea la sfârșitul acestei săptămâni. La acestea sunt de asemenea convocate în loturile lărgite mai multe jucătoare mureșene. La cadete se află Tania Coșarcă (ACS Pegasus Târgu-Mureș), Tamara Cociș și Corina Lupei (CS Arena Târgu-Mureș), Carla Lăcătuș (CS Olimpic Târgu-Mureș), iar la junioare din lotul lărgit fac parte cinci jucătoare de la CS Olimpic, echipă care evoluează în premieră în seria B a Diviziei A și lider autoritar în seria junioarelor II. Cele cinci jucătoare sunt: Monica Bărăbaș, Andreea Târșoagă, Flavia Muntean, Carina Ghemeș și Ioana Ugran.

Deoarece loturile se vor afla în pregătiri până în 14 ianuarie, partida din prima etapă a returului, în care CS Olimpic urma să dispute derby-ul local cu SC Mureșul a fost amânată pentru săptămâna viitoare, dar este foarte posibil ca Mureșul să nu mai reia cursa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE