Home / Recomandări zi de zi / Interes mare pentru patinoar

Interes mare pentru patinoar

Patinoarul din Parcul Municipal din Târgu-Mureş s-a deschis în data de 7 decembrie 2017, iar de atunci au patinat peste 7.000 de copii şi aproximativ 3.000 de adulţi. „Patinoarul din Parcul Municipal este deschis zilnic, între orele 9.30 şi 21.30, cu o pauză de o oră, de la 13.00 la 14.00. Durata unei ture este de o oră jumătate. Taxele pentru intrare la patinoarul municipal, aprobate prin Hotărâre de Consiliu Local, sunt 10 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii. Însoţitorii plătesc 3 lei, iar copiii sub trei ani intră gratis la patinoar. Există şi formule de abonament, 120 de lei pe lună pentru adulţi şi 60 de lei pe lună pentru copii. Taxa de organizare pentru competiţii sportive, evenimente, cursuri organizate de ONG-uri, şcoli sau instituţii este de 25 de lei pe eveniment, iar taxa de organizare pentru ore de educaţie fizică pentru şcoli, valabilă pentru tura 1 şi 2 este de 80 de lei pe curs. Patinele pot fi ascuţite la patinoar şi costă 10 lei perechea, iar cei care vor să închirieze patine o pot face la faţa locului, la preţul de 12 lei pe tură. Studenţii care prezintă legitimaţia au o reducere de 20% din tarif”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Burse private pentru artiști liceeni

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș au transmis marți, 20 octombrie, prin intermediul unui comunicat de …