Angajări la Primăria Sighişoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 688 Vizualizări

Angajări la Primăria Sighişoara

Primăria municipiului Sighișoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante. Condițiile pentru participarea la concurs, de desfășurare a concursului, bibliografia și conținutul dosarului de înscriere la concurs sunt afișate la sediul instituției și pe site-ul oficial al instituției, informează www.sighisoara.org.ro.

Funcțiile publice disponibile

Un post de consilier, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Tehnic Investiții – Urmărire contracte – Serviciul Tehnic, Investiții Urmărire Contracte, Monitorizare Servicii de Utilități Publice. Condițiile sunt studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile construcții civile, industiale și agricole, inginerie civilă, economică în construcții și este nevoie de vechime de cinci ani în specialitatea studiilor exercitării funcției publice.

Pe lângă aceasta, mai este un post de  consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Tehnic Investiții – Urmărire Contracte – Serviciul Tehnic, Investiții Urmărire Contracte, Monitorizare Servicii de Utilități Publice, care necesită studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul juridic și vechime de un an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Totodată, este dispinibil un post de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Monitorizare Servicii de Utilități Publice – Serviciul Tehnic, Investiții Urmărire Contracte, Monitorizare Servicii de Utilități Publice. Pentru ocuparea funcției respectivă sun necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: inginerie civilă, ingineria mediului, inginerie geologică, inginerie și management, inginerie tehnologică, inginerie mecanică. Vechimea cerută în acest caz este de nouă ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Municipiul Sighișoara mai organizează concurs pentru ocuparea funcției de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Biroului Executare Creanțe – Direcția Economică care necesită studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile științe economice, științe administrative, științe tehnice, științe juridice și e necesară un an de vechime în specialitatea studiilor necesare.

Ultimul post vacant este unul de consilier, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului Administrare Sistem Informatic – Serviciul Resurse umane și Administrare Sistem Informatic. Pentru ocuparea funcției sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul: științe în domeniul informatică, calculatoare și un an de experiență în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Calendarul concursului

Concursul se organizează la sediul Municipiului Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, Sighișoara, proba scrisă în data de 5 februarie de la ora 9.00, iar interviul conform articolului 56, aliniatul 1, din Hotărârea Guvernului numărul 611/2008, privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare, la sediul Municipiului Sighișoara, Piața Muzeului numărul 7.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei municipiului Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, la secretarul comisiei de concurs – Compartiment Resurse Umane – camera 72 sau la numărul de telefon 0265-771.280.

GÁLL Boglárka

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE