Home / Administratie / Protestul şcolilor de şoferi, susţinut de conducerea Primăriei Târnăveni

Protestul şcolilor de şoferi, susţinut de conducerea Primăriei Târnăveni

Distribuie

În urma solicitării primite din partea celor cinci școli de șoferi din municipiul Târnăveni, adresată în numele a 17 instructori auto și al candidaților la obținerea permisului auto, Primăria municipiului Târnăveni a aprobat protestul anunțat de aceste entități juridice și persoane fizice pentru data de 11 ianuarie 2018, ora 9:00, în municipiul Târnăveni.

Protestul de joi va avea loc în urma anunțării intenției Instituției Prefectului – județul Mureș care vizează eliminarea municipiului Târnăveni de pe lista centrelor de susținere a probei practice la examenul de obținere a permisului auto.

În nume personal și al instituției pe care o reprezintă, Primarul municipiului Târnăveni se va  ralia acțiunii de protest.

Aducem în atenția opiniei publice faptul că Primăria și Consiliul Local al municipiului Târnăveni sunt preocupate în permanență de asigurarea unor condiții de siguranță și confort în trafic pentru toți conducătorii auto, sens în care, în urmă cu numai câteva zile s-au pus în funcțiune patru noi semafoare în zona centrală a municipiului, numărul total al acestora fiind de cinci pe raza orașului. Această ultimă investiție le completează pe cele anterioare realizate în infrastructura rutieră a municipiului Târnăveni, fapt care ne determină să afirmăm că orașul nostru oferă toate condițiile pentru desfășurarea în bune condiții a probei practice la examenul de obținere a permisului auto.

În sensul rezolvării situației semnalate, Primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a inițiat o corespondență cu Primul ministru al României, Mihai Tudose, cu ministrul de Interne, Carmen Dan și cu Instituția Prefectului-județul Mureș. A avut loc, de asemenea, o convorbire  telefonică încurajatoare cu domnul Florin Cătană, comisar-șef și director al Direcției permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Ministerului de Interne, în care s-a obținut promisiunea că problema Târnăveniului va fi rezolvată.

(Comunicat de presă, Biroul de presă al Primăriei municipiului Târnăveni)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO/VIDEO: Târgu Mureș, orașul tuturor posibilităților sau orașul tuturor gropilor? – „Ocolești o groapă, dai în trei”

Distribuie „Municipiul Târgu Mureș – un oraș plin de istorie și cultură” este vechea etichetă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.