Săli pline până la refuz la spectacolele Hahota Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 333 Vizualizări

Săli pline până la refuz la spectacolele Hahota

Spectacolele Asociației culturale Hahota din Târgu-Mureș au mare succes la serile de cabaret cu titlul „Nincs mese!”.

De fiecare dată când membrii Asociației Hahota apar pe scenă, oamenii se bucură, zâmbesc alături de cei dragi. Scopul asociației este să facă oamenii fericiți ceea ce a reușit și de această dată.

Despre spectacolul „Nincs mese!” am aflat detalii de la Puskás Győző, directorul artistic și fondator al Asociației culturale Hahota.

„Vom mai avea spectacole în Târgu-Mures în datele de 12, 13, 14 adică vineri, sâmbătă, duminică la sediul Ansamblului Artistic “Mureșul” dar vom avea și în 20, 21 ianuarie și și în luna februarie. Bilete se găsesc la ghișeul de bilete a Palatului Culturii și a Ansamblului Artistic “Mureșul”. Prețul biletului este 25 de lei. Și în acest an am avut succes mare, sala era plină până la refuz, nu numai în oraș, ci de exemplu și la Sovata. Unii au și rămas afară pentru că au venit în ultimul moment sperând că cineva dintre cei care au bilete nu vor ajunge la eveniment. Despre spectacol prea multe detalii nu oferim niciodată, dar sunt multe momente amuzante din cauza unor neînțelegeri. Spectacolul durează în total, cu pauze două ore și zece minute”, a menționat Puskás Győző pentru cotidianul Zi de Zi.

Evenimentul merită de văzut, oferă două ore de relaxare și de distracție la maxim. Biletele sunt vândute de cele mai multe ori cu săptămâni înainte de spectacol!

GÁLL Boglárka

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE