Home / Agricultura / Calendarul Târgurilor Apicole 2018: Lista evenimentelor importante pentru crescătorii de albine

Calendarul Târgurilor Apicole 2018: Lista evenimentelor importante pentru crescătorii de albine

Distribuie

Calendarul târgurilor apicole 2018 reprezintă un instrument util pentru apicultorii care își fac strategia de vânzări, cât și pentru cei interesați să cumpere miere și alte produse ale stupului direct de la producători.

Datele de organizare ale târgurilor apicole din 2018 au fost făcute publice într-o mică măsură la acest moment, calendarul evenimentelor din agricultura românească urmând să fie actualizat pe măsură ce aflăm sau primim din partea dumneavoastră informații noi.

Primele târguri apicole din 2018 sunt așteptate să se desfășoare la Craiova, Deva și Târgu Jiu, urmând apoi evenimentul apicol de început de an din Târgu Mureș.

Iată calendarul târgurilor apicole în 2018

Târgul Apicol Craiova 2018: 27 – 28 ianuarie

Târgul Apicol Craiova 2018 este organizat și anul acesta de Stupina Bia și va avea loc în incinta Centrului Multifuncțional din municipiu, pe strada Târgului, nr. 26. Evenimentul va reuni producători de miere din mai multe județe, în special din zona Olteniei, precum și furnizori de produse pentru stupine.

Acesta este primul eveniment apicol din 2018, iar pentru detalii și rezervări de standuri la evenimentul apicol din Craiova, puteți lua legătura cu organizatorii la telefon 0744.699.789 sau prin e-mail la adresa office@biapartner.ro.

Târgul Apicol Deva 2018: 3 – 4 februarie

Al doilea târg apicol din 2018 va avea loc la Deva, în județul Hunedoara. Ajuns la cea de-a cincea ediție, acesta se va desfășura în zilele de 3 și 4 februarie, în parcarea Shopping City Deva – Auchan Mall. De precizat este că organizatorii de la Stupina Bia au luat decizia ca anul acesta să mute târgul apicol de la Deva din toamnă la începutul anului. Începând cu 2018, Târgul Apicol de la Deva se va ține în primul weekend al lunii februarie, în locul târgului de la Slobozia, care a fost mutat în luna martie.

Pentru detalii și rezervări de standuri la Târgul Apicol Deva 2018,puteți lua legătura cu organizatorii principali de la Stupina Bia la telefon 0744.699.789 sau prin e-mail la adresa office@biapartner.ro

Târgul Apicol Târgu Jiu 2018: 10 – 11 februarie

Cea de-a cincea ediție a Târgului Apicol din Târgu Jiu va avea loc în zilele de 10 și 11 februarie 2018. Ca și în anii precedenți, evenimentul organizat de Stupina Bia se va ține în Piața Prefecturii din centrul orașului. Acest târg apicol este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj, ACA Gorj și Asociația APIS Oltenia.

Pentru detalii și rezervări de standuri la Târgul Apicol Tîrgu Jiu 2018, puteți lua legătura cu organizatorii principali de la Stupina Bia la telefon 0744.699.789 sau prin e-mail la adresa office@biapartner.ro.

Târgul Apicol Câmpina 2018 – Târgul Mierii 2018: 16-18 februarie

Târgul Apicol de la Câmpina, județul Prahova, va avea loc în 2018 în perioada 16-18 februarie. Evenimentul, unul cu tradiție, care a ajuns deja la cea de-a zecea ediție, va fi organiza la Casa Tineretului din localitate și, ca și în anii precedenți, va include și o serie de concursuri inedite adresate apicultorilor și celor care iubesc mierea. Târgul Mierii Câmpina 2018 este organizat de Asociația Apicolă „Valea Prahovei” Câmpina, membră a Federației Asociațiilor Apicole din România ROMAPIS.

Pentru mai multe detalii despre Târgul Mierii Câmpina 2018 și rezervări de standuri, aveți datele de contact tel: 0740.452.870, e-mail: contact@aavph.ro.

Târgul Apicol Târgu Mureș: 17 – 18 februarie

Târgul apicol organizat de Stupina Bia la Târgu Mureș a ajuns la cea de-a patra ediție. În 2018, evenimentul din apicultură va avea loc în zilele de 17 și 18 februarie cu desfășurare în parcarea magazinului Kaufland din zona gării.

Pentru detalii și rezervări de standuri la Târgul Apicol Târgu Mureș 2018, puteți lua legătura cu organizatorii principali de la Stupina Bia la telefon 0744.699.789 sau prin e-mail la adresa office@biapartner.ro

Târgul Apicol Galați 2018: 31 martie – 1 aprilie (în discuție)

Dacă în 2017, Târgul Apicol de primăvară de la Galați a fost anulat, organizatorii își propun ca ediția de 2018 să aibă loc în perioada 31 martie-1 aprilie. Ținta evenimentului îl reprezintă participarea a 100 de producători apicoli cu miere curată, de calitate, dar și cu produse de patiserie și cosmetice naturale, care au la bază ingrediente apicole. În plus, nici în acest an nu vor lipsi degustările gratuite de miere pentru copii.

Târgul Apicol Galați 2018 se ține la Halele Agro-Dunărea, iar organizatorul tradițional al târgului este George Saizu, un apicultor gălățean care a preluat tradiția organizării evenimentului de la tatăl său, Matei Saizu. Pentru mai multe detalii despre Târgul Apicol Galați și rezervări de standuri, luați legătura cu George Saizu la telefon 0751.641.157.

(Sursa: Agrointeligența)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Fermă zootehnică scoasă la licitație pentru 29.800 de euro

Distribuie Societatea Alpinsolv SRL, în calitate de lichidator judiciar al SC Maris Group Construct SRL, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.