Soluţii pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Iernut Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 306 Vizualizări

Soluţii pentru gestionarea câinilor fără stăpân din Iernut

Primăria orașului Iernut va gestiona problema câinilor fără stăpân în oraș în viitorul apropiat, prin proiectul „Delegarea prin concesiune a serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Iernut, județul Mureș”, proiect finanțat din bugetul local, informează www.licitatiapublica.ro.

Valoarea estimată a proiectului este 101.250 de lei. Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân se realizează prin instituirea de norme privind transportul, îngrijirea și eutanasierea animalelor fără stăpân, care prezintă un grad ridicat de pericol social. Serviciul respectiv va asigura protecția câinilor conform principiilor europene de protejare a animalelor, concomitent cu protecția cetățenilor din unitatea administrativ-teritorială în care funcționează.

Data limită de depunere a ofertelor este 15 ianuarie 2018, ora 15.00, iar data limită de evaluare a ofertelor este 22 ianuarie 2018, ora 18.00.

Detalii despre proiect ne-a oferit Ioan Nicoară, primarul orașului Iernut.

„Această activitate este finanțată din bugetul local și momentan suntem la procedură de atribuire a contractului de concesiune, în faza de licitație. Periodic apar probleme în cazul în care numărul câinilor fără stăpân este mai mare”, a menționat, pentru cotidianul Zi de Zi, Ioan Nicoară, edilul şef al oraşului Iernut.

„Anul 2018 va fi dificil”

Totodată, primarul orașului Iernut a mai menționat, referitor la anul 2018, că Primăria preferă să obțină bani din fonduri europene și nu de la stat în urma schimbărilor în legislație în acest an.

„Sigur că ne-am bazat mai puțin pe banii pe care o să primim de la stat și am demarat proiecte cu finanțări europene. Unele avem în pregătire, altele în proceduri de achiziție pentru că anul 2018 va fi un an dificil datorită schimbărilor din legislație. Sunt multe, nu m-aş referi numai la una sau două”, a declarat Ioan Nicoară.

GÁLL Boglárka

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE