Share
Home / FC Municipal / ASA ar putea continua, dar cu cine?

ASA ar putea continua, dar cu cine?

În noul termen de judecată în procesul AFC ASA 2013 Târgu-Mureș, Tribunalul Specializat Mureș a decis vineri, 12 ianuarie, suspendarea executării sentinţei nr. 549/2017 prin Ordonanţa nr. 596/2017,  pronunţată de Curtea de Apel în dosarul nr. 292/43/2017.  Constatarea Tribunalului a fost aceea că termenul a rămas fără obiect şi drept consecinţă menţine termenul stabilit în procedura de reorganizare, respectiv data de 09 martie 2018.

După ce Curtea de Apel a admis în 30 octombrie 2017 cererea formulată de către Ioan Nucu Man, în calitate de administrator al Asociației Fotbal Club ASA 2013 Târgu-Mureș, în consecință a suspendat executarea sentinței de intrare în faliment, pronunțată de Tribunalul Specializat Mureș, în data de 13 octombrie. Practic, clubul nu intra în faliment, ci în proces de reorganizare.

Mai pe înțelesul tuturor, clubul ar fi putut să-și continue activitatea. Problema fost aceea că planul de reorganizare nu putea fi pus în practică, clubul neavând susținere finaciară, iar datoriile înregistrate erau foarte mari, iar sumele intrate în cont erau tot foarte mari, dar blocate.Acest lucru nu schimbă însă datele problemei. Gruparea „roș-albastră” are șanse minime de supraviețuire. Echipa de seniori, care a evoluat în prima parte a sezonului 2017-2018 a Ligii secunde aproape nu mai există, aproape toți jucătorii și staff-ul tehnic au părăsit gruparea mureșeană.

Soluția „de avarie” este aceea ca echipa să continue campionatul cu loturi alcătuite din juniorii clubului, performanța trecând pe planul secund. Acest lucru s-a petrecut dealtfel și în ultimele partide din 2017, dar echipa are nevoie de susținere pentru a-și putea continua activitatea. Rezultatele și locul în clasament le-ar permite acest lucru. Mai rămâne doar ca cei rămași în lot să răspundă eventualei convocări pentru reluarea campionatului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ULTIMA ORĂ! Primul deces cauzat de Covid-19 în Mureș!

Marți seara, Grupul de Comunicare Strategică a făcut public următorul anunț: ”Bărbat, 70 ani, județul …

Share
Share