Share

Home / Business / Firma care deţine Mureş Mall, în insolvenţă

Firma care deţine Mureş Mall, în insolvenţă

Tribunalul Comercial Cluj a admis joi, 11 ianuarie, cererea de deschidere a procedurii de insolvenţă în formă generală formulată de conducerea SC Matrix Investment SRL, societate care deţine Mureş Mall Târgu-Mureş.

Potrivit site-ului Tribunalului Comercial Cluj, instanţa a desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu societatea NI SPRL, „care va îndeplini atribuţiile prevăzute de articolul 58 din Legea nr. 85/2014, instrumentând prezenta procedură de faliment în formă generală până la eventuala sa confirmare sau schimbare, în condiţiile Legii nr. 85/2014.”

Următorul termen a fost fixat pentru data de 15 februarie, ora 11.00.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Matrix Investment SRL a înregistrat pierderi în fiecare an, din 2006 încoace. În ultimii trei ani, bilanţul societăţii a fost următorul: cifră de afaceri de 5,9 milioane lei şi pierderi de 1,1 milioane lei în 2014, cifră de afaceri de 5,5 milioane lei şi pierderi de 1,8 milioane lei în 2015 şi cifră de afaceri de 5,1 milioane lei şi pierderi de 0,7 milioane lei în 2016.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureş: 13 note de 10 la evaluarea naţională!

La nivelul judeţului Mureş, 13 elevi au obţinut nota 10 la examenul de Evaluare Naţională. …

Share
Share