Share

Home / Administratie / La Mulţi Ani, Sófalvi Sándor Szabolcs!

La Mulţi Ani, Sófalvi Sándor Szabolcs!

Redacţia şi administraţia cotidianului Zi de Zi îl felicită pe ing. Sófalvi Sándor Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureş, care duminică, 14 ianuarie, a mai adăugat o floare în frumosul buchet al vieţii.

Recunoscut şi respectat în comunitatea pe care o conduce pentru atenţia cu care se apleacă la problemele cetăţenilor, indiferent de etnia sau religia acestora, ing. Sófalvi Sándor Szabolcs este, fără exagerare, un primar model al judeţului Mureş. Dovadă în acest sens stau numeroasele proiecte finanţate din bani europeni sau guvernamentali şi imaginea pozitivă pe care comuna Sângeorgiu de Mureş o are în România.

Cu acest prilej, îl felicităm pe sărbătoritul zilei de astăzi, căruia îi transmitem sincere urări de sănătate, multă putere de muncă, realizări pe toate planurile, alături de tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Senatorul PSD Horea Soporan, atribuție importantă în cadrul Adunării Parlamentare a Mediteranei

Senatorul PSD de Mureș Horea Soporan a participat, în perioada 20-21 februarie, la Atena, la …

Share
Share