Home / Politic / Liderul PSD Mureş, Vasile Gliga, prezent la şedinţa Comitetului Executiv de la Bucureşti. „Votul pentru Viorica Dăncilă a fost pentru România”

Liderul PSD Mureş, Vasile Gliga, prezent la şedinţa Comitetului Executiv de la Bucureşti. „Votul pentru Viorica Dăncilă a fost pentru România”

Distribuie

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea social-democraţilor pentru funcţia de prim-ministru al României, după ce luni, 15 ianuarie, Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat (PSD) a retras sprijinul premierului Mihai Tudose. Prezent la Bucureşti, la şedinţele Comitetului Executiv al PSD de luni, 15 ianuarie, şi de marţi, 16 ianuarie, preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a oferit publicaţiei noastre un mini-interviu despre recentele evenimente care au tulburat viaţa politică din România.

Reporter: Ce s-a întâmplat în şedinţa de luni? Ce i s-a reproşat premierului?

Vasile Gliga: S-a cerut schimbarea premierului pentru că nu a colaborat deloc cu conducerea partidului. În mod normal, atunci când ca partid dai socoteală de nişte decizii date de Guvern, trebuie să fii în cunoştinţă de cauză şi cred că era bine să spună săptămânal ce a făcut şi ce va face în săptămâna următoare, lucruri care nu s-au întâmplat în ultima perioadă, iar preşedinţii de organizaţii au fost destul de supăraţi.

Rep.: Ce anume s-a decis în cadrul şedinţei de marţi?

V.G.: S-a întrunit Comitetul Executiv, care a decis ca PSD să susţină mai departe Programul de Guvernare. Cred că alegătorii au avut încredere în PSD că va face dreptate până la capăt şi sper ca noul candidat desemnat pentru funcţia de prim-ministru să susţină mai departe Legile Justiţiei şi mai departe să colaboreze cu partidul. Doamna Viorica Dăncilă e europarlamentar, foarte cunoscută pentru activitatea sa, are deschidere internaţională şi cred că va putea să facă faţă funcţiei de prim-ministru.

Rep.: Ce mesaj aveţi pentru susţinătorii social-democraţi din judeţul Mureş?

V.G.: Sunt încrezător că Programul de Guvernare va fi pentru români şi votul de astăzi, pentru Viorica Dăncilă, a fost pentru România.

A consemnat Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

1 comentariu

  1. Cum să trântești două guverne în câteva luni de zile? Partid aflat la guvernare și nu poate guverna deși are susținere parlamentară. halal țară, unde suntem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.