Share

Home / Business / Mircea Solovăstru, sărbătoritul zilei

Mircea Solovăstru, sărbătoritul zilei

Redacţia şi administraţia cotidianului Zi de Zi îl felicită pe analistul economic Mircea Solovăstru, care marţi, 16 ianuarie, adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieţii. Guvernator al Districtului Rotary 2241 România – Republica Moldova între 2016 şi 2017, Mircea Solovăstru este un nume respectat atât de rotarienii din România, cât şi în mediul economic autohton, precum şi un exemplu grăitor că munca şi perseverenţa fac casă bună şi la noi în ţară.

Cu acest prilej, îi transmitem sărbătoritului zilei de astăzi, cunoscut şi pentru susţinerea arătată pentru consolidarea Educaţiei în România, cele mai sincere urări de sănătate, succese pe plan profesional şi familial, alături de tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu dr. Rareș Georgescu. Existența centrelor integrate specializate pe patologia mamară, o necesitate

Existența centrelor integrate specializate pe patologia mamară, de la diagnostic, tratament până la reconstrucție mamară, …

Share
Share