Share

Home / Administratie / Angajări la Primăria Sângeorgiu de Mureş

Angajări la Primăria Sângeorgiu de Mureş

Primăria comunei Sângeorgiu de Mureş organizează concursuri pentru posturi contractual pe perioada determinată, după cum urmează: un post de asistent social, un post de specialist formare cu atribuții de coordonare formare, un post de mediator comunitar şi două posturi de mediator sanitar.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute la articolul 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul se va organiza la sediul Primăriei comunei Sângeorgiu de Mureș, strada Petki David nr. 130, după cum urmează: 30 ianuarie 2018, ora 13.00 – termenul limită pentru depunerea dosarelor, 9 februarie 2018, ora 10.00 – proba scrisă şi 13 februarie 2018, ora 10.00 – proba interviului.

„Documentele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate la sediul instituției, strada Petki David nr. 130, Sângeorgiu de Mureș”, a precizat ing. Sofalvi Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureş.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei, Biroul de Contabilitate, sau la numerele de telefon 0265-318.026, interior 337, 0751-173.266.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Târgul Miresmelor de Primăvară”, la Cristeşti

“De la locali, pentru localnici!” este egida sub care Primăria comunei Cristeşti organizează joi, 7 …

Share
Share