Share

Home / Administratie / Planul de școlarizare 2018-2019 aprobat de consilierii reghineni

Planul de școlarizare 2018-2019 aprobat de consilierii reghineni

Consilierii reghineni întruniți marți, 16 ianuarie, în ședință extraordinară, au avut pe ordinea de zi două proiecte de hotărăre, printre care aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular acreditat de pe raza municipiului Reghin, pentru anul școlar 2018-2019. Cele 13 unități de învățământ din cadrul rețelei școlare aprobate sunt următoarele: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 ,Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4, Școala Gimnazială ”Alexandru Ceușianu”, Școala Gimnazială ”Augustin Maior”, Școala Gimnazială ”Florea Bogdan”, Școala Gimnazială Nr. 4 Apalina, Liceul Tehnologic ”Lucian Blaga”, Liceul Tehnologic ”Ioan Bojor”, Liceul Tehnologic ”Petru Maior”, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 3, Școala Postliceală Sanitară ”Eugen Nicoară” și Școala Postliceală ”Mirona”.

26.000 lei pentru ”Ziua Unirii Principatelor Române”

Al doilea proiect aflat pe ordinea de zi a avut în vedere aprobarea sumei de 26.000 de lei din bugetul local în vederea desfășurării și organizării la Reghin a evenimentului dedicat Zilei de 24 Ianuarie – ”Ziua Unirii Principatelor Române”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 ianuarie, ora 19 la Casa de Cultură ”Eugen Nicoară”. Printre protagoniștii evenimentului se numără Fanfara Municipiului Reghin, Orchestra Casei de Cultură ”Eugen Nicoară” condusă de prof.Ioan Conțiu, Ansamblul de dansuri populare „Doina Mureșului” și soliștii Cristina Fărcaș, Alexia Aștelian, Cosmin Cotârlă, Maria Grama, Daiana Suceava și Paul Miclea. Invitații speciali ai evenimentului vor fi soliștii Adriana și Mariana Anghel, Nicolae Furdui Iancu și Grupul instrumental ”Crai Nou” din Alba Iulia. În cadrul evenimentului  profesorul de istorie Simion Virgil  Bui va susține o prelegere despre importanța actului istoric de la 24 ianuarie 1859. Prezentatorul evenimentului va fi  Florin Bengean.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect al Arhiepiscopiei Sibiu: 21 de întreprinderi sociale vor primi subvenții de până la 100.000 de euro fiecare din fonduri europene nerambursabile

  26 februarie 2020   Dezvoltarea antreprenoriatului social din Regiunea Centru, prin înfiinţarea și dezvoltarea …

Share
Share