Proiectul „Învăţ să fiu în siguranţă!” continuă Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 225 Vizualizări

Proiectul „Învăţ să fiu în siguranţă!” continuă

Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii derulează şi în acest an şcolar Proiectul „Învăţ să fiu în siguranţă!”, aflat la a III-a ediţie. Demersul s-a bucurat de apreciere din partea beneficiarilor, astfel încât a fost reluat în şcolile din Târgu-Mureş.

Principalele activităţi derulate constau în organizarea de întâlniri cu elevii de clasa a III-a şi a IV-a, în cadrul cărora se discută aspecte referitoare la siguranţa acasă, la şcoală şi pe stradă, dar şi la siguranţa în mediul online.

Apreciem că la această vârstă (10-11 ani) pot fi abordate subiecte diverse, fiind chiar necesară informarea elevilor cu privire la aspecte ce ţin de preadolescenţă, comportament independent, responsabilitate, inclusiv în ceea ce priveşte protecţia bunurilor, constituind şi o „pregătire” pentru perioada, deloc facilă, a ciclului gimnazial.

 

Ediţia anterioară a avut peste 500 de beneficiari elevi. De la debutul anului şcolar 2017-2018, coordonatorul proiectului – agent şef adjunct Ana-Maria Ciui, a participat la activităţi găzduite de Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” şi Şcoala Gimnazială „Europa” din Târgu-Mureş.

Elevii sunt deschişi, curioşi, dornici să înveţe lucruri diferite, iar cadrele didactice facilitează întâlnirile, pentru ca acest lucru să se întâmple.

Mulţumim tuturor pentru implicare!

(Comunicat de presă, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, IPJ Mureş)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE