Home / Business / UPDATE. 32 de percheziţii în Bucureşti şi în şase judeţe. Persoane cercetate într-un dosar de evaziune fiscală

UPDATE. 32 de percheziţii în Bucureşti şi în şase judeţe. Persoane cercetate într-un dosar de evaziune fiscală

Distribuie

O persoană a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţiştii din Mureş, în urma a 32 de percheziții efectuate în București și în şase județe, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de aproape 300.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 17 ianuarie, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, au reţinut un bărbat din judeţul Mureş, administrator al unei societăţi comerciale, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în formă continuată.

„Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, ieri, 17 ianuarie, au fost efectuate 32 de percheziții, în municipiul București și în județele Mureş, Bistriţa Năsăud, Cluj Napoca, Alba, Prahova şi Ilfov. În fapt, din cercetări, a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2012 – ianuarie 2017, reprezentanţii unei firme, din Mureş, ar fi stabilit o serie de relaţii comerciale fictive, cu 11 societăţi comerciale bănuite a avea un comportament de tip firmă fantomă. În acest context, s-ar fi pus în funcţiune un sistem operaţional prin care societatea din Mureş ar fi obţinut deduceri fiscale ilegale prin interpunerea unor societăţi de tip fantomă, care nu declară livrări către societatea vizată. Cercetările sunt continuate”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.