Home / Recomandări zi de zi / Actualităţi în stomatologie, la OSMDentis 2018

Actualităţi în stomatologie, la OSMDentis 2018

Distribuie

Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară (OSMD) a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF Târgu-Mureș organizează, în perioada 28 februarie – 3 martie 2018, ediția cu numărul cinci a Simpozionului Național Științific OSMDentis, cu scopul de a le prezenta studenților actualitățile în stomatologie.

Prezentările vor fi susținute de personalități remarcabile ale stomatologiei. „OSMD vă prezintă cea de-a V-a ediţie a Simpozionului Ştiinţific Naţional OSMDentis, un eveniment care de-a lungul anilor şi-a demonstrat impactul asupra studeţilor stomatologi tîrgumureşeni şi nu numai. La începutul lunii martie, vom serba ziua medicului dentist, aşa cum v-am obişnuit, oferindu-vă patru zile de ştiinţă, profesionalism şi distracţie. Ideea evenimentului pleacă de la nevoia studentului de a lua contact cu actualitatea şi schimbările din medicina dentară. Aşadar, cele patru zile vor fi marcate de prezentări susținute de nume importante ale acestui domeniu, workshop-uri diversificate şi informaţii de calitate”, au precizat reprezentanții OSMD, organizatori ai Simpozionului OSMDentis.

Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară s-a înființat în anul 2014, iar de atunci voluntarii se ocupă de organizarea activităților cu caracter științific, social sau cultural menite să dea culoare și dinamism Universității noastre. În demersurile lor, studenții sunt sprijiniți de către conducerea UMF Târgu-Mureș în fiecare activitate pe care o întreprind.

(Sursa: Blog.umftgm.ro)

 

 

De asemenea, verificati

Sesizări de malpraxis la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Distribuie Comisia de monitorizare și competență profesională pentru cazurile de malpraxis din cadrul Direcției de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.