Home / Sport / BC Sirius, din nou doar aproape de surpriză

BC Sirius, din nou doar aproape de surpriză

Distribuie

Echipa feminină de baschet UPM BC Sirius a pierdut partida disputată la Cluj în cadrul etapei a XVI-a a Ligii Naționale în fața formației locale Universitatea, un nou meci în care mureșencele au cedat la final. Scorul final al întâlnirii a fost 85-71 (14-20, 17-14, 20-22, 34-15) în favoarea gazdelor, care au avut de câteva ori doar avantaj minim pe parcursul sfertului secund și au întors rezultatul spre finalul partidei. BC Sirius a condus în primul act chiar cu 10 puncte și au intrat la pauza mare cu avantaj de 3.

 

Căderea a fost amânată până după ultima pauză

Dacă deseori mureșencele au dat replică bună în prima parte a întâlnirilor cu adversare mult mai bine cotate și se împotmoleau imediat la ieșirea de la vestiare, de această dată au reușit să se mențină în avantaj și pe parcursul sfertului trei, încheiat cu avantaj de un coș, cu 5 puncte la ultima pauză. Clujencele au pornit însă mai decise în ultimul sfert, reușind în mai puțin de două minute să preia conducerea și nu au mai cedat până la final. A fost un sfert în care mureșencele au fost din nou parcă anesteziate, primind în cele zece minute de joc ale sfertului patru mai multe puncte decât pe parcursul primelor două.

La fel ca în ultimele întâlniri, de la Sirius Angel Robinson și Meszáros Kata au fost principalele marcatoare, ambele cu câte 16 puncte, urmate de celelalte două străine din lot, Zorica Mitov (2×3) și Andjela Radovic (1×3), cu 14, respectiv 13 puncte. Au mai punctat A. Pop 7 (1), Gál Emese 3 (1) și Antonia Radu 2. A mai jucat Andreea Beldian, iar în lot s-au mai aflat Imréh Dorotya și Andreea Feiseș.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.