Fără niciun străin, „tigrii”, surclasați la Oradea BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Fără niciun străin, „tigrii”, surclasați la Oradea

BC Mureș Târgu-Mureș a suferit în cadrul etapei a XV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin o înfrângere categorică în Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, 108-55 (34-18, 23-14, 26-9, 25-14) în favoarea formației locale CSM CSU. Bihorenii au zburdat de-a dreptul pe teren în fața unei formații care a evoluat cu doar șapte jucători, toți autohtoni. Gazdele au depășit cu ușurință apărarea mureșenilor și au câștigat toate cele patru sferturi ale întâlnirii, desprinzând-se încă din start. Dacă după primul minut de joc diferența era de un singur punct în favoarea gazdelor, la jumătatea primului sfert aceasta a ajuns deja la peste 10 și până la prima pauză orădenii aveau aproape dublul punctelor înscrise de către adversari. Cele 18 reușite de către mureșeni se încadrează în „limite normale”, dar totalul reușit de către gazde prevestea o diferență care scutește de alte comentarii. Așa s-a și petrecut până la final. Gazdele au mai adăugat alte nouă în sfertul secund și la pauza mare aveau un număr mai mare de puncte decât aveau să înregistreze mureșenii până la finalul întâlnirii.

„Defilarea” a continuat la reluare

Dacă deseori mureșenii au avut evoluții modeste după pauza mare și orădenii veneau după două partide în care au depășit suta de puncte, de această dat misiunea le-a fost facilitată și de lotul restrâns al adversarilor. În același timp, „tigrii” au reușit pentru a doua oară consecutiv contraperformanța de a înscrie doar 55 de puncte. Rulând întreg lotul de 12 jucători, bihorenii au menținut ritmul până la final, cu un nou total de peste 50 de puncte înscrise în partea a doua a întâlnirii, cu nu mai puțin de 15 reușite de la distanță. Echipa antrenorilor Szászgáspár Barnabás și George Trif se menține pe locul 9 și va avea în etapa viitoare o nouă „misiune imposibilă”, când vor primi vizita campioanei U-BT Cluj.

Marcatori:

CSU Oradea: Nicolescu 21 (5×3), Ţîbîrnă 14 (3), Gajovic 14 (1), Kariniauskas 13 (3), Valeika 11, Milosevic 8, Pasalic 7 (1), Mandache 6, Gavrilă 6, Richard 5 (1), Fometescu 3 (1)

BC Mureş: Sánta 16, Gîrbea 10 (2), Stăncuţ 8 (2), Engi Rosenfeld 8, (2), Şteff 7 (1), Kilyén 6. A mai evoluat Ilicov, iar Borşa, Bichiş și Porime nu au jucat.

 

Sursa foto: bihon.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE