Home / Religie / ÎPS Irineu, în mijlocul credincioșilor din Propopiatul Târnăveni

ÎPS Irineu, în mijlocul credincioșilor din Propopiatul Târnăveni

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a întreprins joi, 18 ianuarie, o serie de vizite pastorale în protopopiatul Târnăveni. Însoțit de părintele protopop Sergiu Dumitru, ÎPS Irineu a vizitat preoții și credincioșii din parohiile Idiciu, Abuș, Gănești, Băgaciu, Seuca și Delenii, și filiile Daia și Păucișoara.

„Aceste vizite prin parohiile noastre eu le efectuez spre a cunoaşte îndeaproape calitatea misiunii pastorale a preoţilor noştri. Totodată, doresc să aflu despre încercările şi dificultăţile de care ei au parte în exercitarea slujirii sfinte. Sunt foarte impresionat de mulţimea credincioşilor care mă întâmpină, spre a primi cuvântul adevărului şi poveţe duhovniceşti. Întâlnindu-i, înţeleg cât de puternică le este credinţa în Dumnezeu, dar şi iubirea lor faţă de Biserica străbună”, a precizat ÎPS Irineu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Leco Impex servește clienții și online

Pentru toți cei care au nevoie de utilaje sau piese de schimb pentru activități din …