Share

Home / Religie / ÎPS Irineu, în mijlocul credincioșilor din Propopiatul Târnăveni

ÎPS Irineu, în mijlocul credincioșilor din Propopiatul Târnăveni

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a întreprins joi, 18 ianuarie, o serie de vizite pastorale în protopopiatul Târnăveni. Însoțit de părintele protopop Sergiu Dumitru, ÎPS Irineu a vizitat preoții și credincioșii din parohiile Idiciu, Abuș, Gănești, Băgaciu, Seuca și Delenii, și filiile Daia și Păucișoara.

„Aceste vizite prin parohiile noastre eu le efectuez spre a cunoaşte îndeaproape calitatea misiunii pastorale a preoţilor noştri. Totodată, doresc să aflu despre încercările şi dificultăţile de care ei au parte în exercitarea slujirii sfinte. Sunt foarte impresionat de mulţimea credincioşilor care mă întâmpină, spre a primi cuvântul adevărului şi poveţe duhovniceşti. Întâlnindu-i, înţeleg cât de puternică le este credinţa în Dumnezeu, dar şi iubirea lor faţă de Biserica străbună”, a precizat ÎPS Irineu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Exclusiv! VIDEO: Ghenele de gunoi subterane vandalizate lângă Valea Rece!

Un cititor ne-a trimis un video si cateva fotografii pe adresa redacţiei cu vandalizarea ghenelor …

Share
Share