Internaţionalizarea UMF Târgu-Mureş, susţinută de Ministerul Afacerilor Externe Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

Internaţionalizarea UMF Târgu-Mureş, susţinută de Ministerul Afacerilor Externe

Conducerea Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, reprezentată de rectorul UMF, prof. dr. Leonard Azamfirei, a avut, zilele trecute, în data de 18 ianuarie, o întâlnire cu ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor-Viorel Meleșcanu, la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

Discuțiile s-au axat pe identificarea modalităților concrete de colaborare între cele două instituții în vederea încurajării multiculturalismului și multilingvismului în lume și a promovării unei educații în spiritul înțelegerii interculturale.
“Șeful diplomației române a relevat rolul important deținut de învățământul superior românesc în instrumentarul unei diplomații moderne. În acest context, cele două părți au convenit să se sprijine reciproc în demersurile vizând atingerea unor obiective de interes comun, între care consolidarea imaginii țării noastre și a renumelui învățământului superior românesc în plan extern, inclusiv prin creșterea gradului de internaționalizare a structurilor universitare din țara noastră”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Relații Publice al UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE