Home / Invatamant / Internaţionalizarea UMF Târgu-Mureş, susţinută de Ministerul Afacerilor Externe

Internaţionalizarea UMF Târgu-Mureş, susţinută de Ministerul Afacerilor Externe

Conducerea Universității de Medicină și Farmacie (UMF) din Târgu-Mureș, reprezentată de rectorul UMF, prof. dr. Leonard Azamfirei, a avut, zilele trecute, în data de 18 ianuarie, o întâlnire cu ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor-Viorel Meleșcanu, la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

Discuțiile s-au axat pe identificarea modalităților concrete de colaborare între cele două instituții în vederea încurajării multiculturalismului și multilingvismului în lume și a promovării unei educații în spiritul înțelegerii interculturale.
“Șeful diplomației române a relevat rolul important deținut de învățământul superior românesc în instrumentarul unei diplomații moderne. În acest context, cele două părți au convenit să se sprijine reciproc în demersurile vizând atingerea unor obiective de interes comun, între care consolidarea imaginii țării noastre și a renumelui învățământului superior românesc în plan extern, inclusiv prin creșterea gradului de internaționalizare a structurilor universitare din țara noastră”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Compartimentul Relații Publice al UMF Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Ghidul absolventului de liceu 2020-2021 – Zi de Zi

Zi de Zi vă prezintă cea de-a IV-a ediție specială, exclusivă, a „GHIDULUI ABSOVENTULUI DE …