Moș Crăciun a ajuns la Vaideiu! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 483 Vizualizări

Moș Crăciun a ajuns la Vaideiu!

Chiar dacă au trecut sărbătorile de iarnă, ianuarie continuă să fie o lună în care dăruim cadouri celor dragi, dar mai ales celor care au nevoie.

În luna decembrie 2017, reprezentanţii companiei BestJobs au desfășurat o campanie de ajutorare a copiilor defavorizați din Vaideiu, județul Mureș, pentru a sprijini inițiativa Școlii “Soli Deo Gloria”. Pentru fiecare CV actualizat cu o poză de profil sau atașamente pe platforma de recrutare, BestJobs a oferit 15 lei pentru a asigura necesarul de alimente copiilor.

Potrivit informaţiilor furnizate de Hermina Man, PR Manager – Best Jobs, în cadrul școlii învață peste 80 de copii, majoritatea provenind din familii defavorizate din zonă. O mare parte dintre ei merg de multe ori la cursuri fără să fi mâncat ceva acasă și singura masă consistentă – sau poate singura pe care o primesc în ziua respectivă – este la școală.

Proiectul “Soli Deo Gloria” a fost inițiat în 2011 când au fost închise trei școli din zona Vaideiu. Astăzi, include grădiniță, școală primară și gimnaziu, cu un colectiv dedicat care se ocupă atât de buna educație a copiilor cât și de crearea unui cadru familial în care ei se pot dezvolta armonios.

Odată cu reînceperea școlii în acest an, echipa BestJobs a fost săptâmâna trecută la Vaideiu pentru a le face o surpriză copilașilor și pentru a le de duce alimentele necesare în urma campaniei realizate.

“A fost o întâlnire emoționantă. Cu toții am fost impresionați să vedem entuziasmul copiilor, faptul că le place la școală și sunt bucuroși că se află acolo. Cu această ocazie am realizat cât de norocoși suntem și cât de mult îi putem ajuta pe cei ce au nevoi mai mari decât noi.

Ne-a umplut de speranță să vedem că sunt persoane care pun pasiune și își dedică viața pentru a-i ajuta pe cei care nu au acces la educație, pentru a avea o viață mai bună”, a transmis echipa BestJobs, prin intermediul unui comunicat de presă.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE